Prille gesprekken

AG Real Estate zou in prille gesprekken zijn met Eurocommercial over de verkoop van Westland Shopping. Beide vastgoedinvesteerders kennen elkaar goed: ze waren lang samen eigenaar van Woluwe Shopping, tot Eurocommercial vorig jaar het belang van AG Real Estate overnam. Het Nederlandse bedrijf, ook actief in Italië, Frankrijk, Zweden, wil verder groeien in België, weet De Tijd.

Westland Shopping is sinds de renovatie en uitbreiding die in 2022 werd voltooid, goed voor 52.000 m² en 110 winkels, waaronder grote namen als Peek & Cloppenburg, Zara, Delhaize, H&M of Vanden Borre. Het winkelcentrum werd vorig jaar nog geschat op 350 miljoen euro, maar door de hogere rente neemt de interesse in vastgoed af.

AG Real Estate is in België ook eigenaar van winkelcentra City 2 en The Mint in Brussel, Galeries St Lambert in Luik, en Shopping Gent-Zuid.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?