Het minimum bedrag die u zelf persoonlijk dient te investeren om een verkooppunt te starten (exclusief financiering)
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000Het bedrag van de totale investering die nodig is om het verkooppunt op te starten (inclusief financiering)
Totale inverstering
Vanaf €150.000Het bedrag van de instapkosten. Dit is een éénmalig bijdrage voor het gebruik van het merk, concept know how, opleiding, opstart begeleiding, etc.
Instapkosten
De gemiddelde verwachte omzet van een verkooppunt
Gemiddelde omzet
Informatie Foodmaker Franchise
Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en heerlijke maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van onze eigen biovelden komen. Groenten wassen en snijden doen we zelf, waarna onze chefs ze verwerken tot heerlijk gezonde gerechten. We produceren op een duurzame manier zonder smaakversterkers, mayonaise of geraffineerde suikers en met respect voor mens, dier en planeet. Dat is onze filosofie.
LIVING ON THE VEDGE
Join the community! We zien met eigen ogen dat een evenwichtig dieet en voldoende beweging helpt om de beste versie van jezelf te worden. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent: Living on the Vedge wil een thuis zijn voor iedereen die zoekt naar een gezonde en actieve levensstijl. Groenten zitten in ons DNA, maar we schotelen je ook graag een stukje verantwoord vlees of vis voor. Gewoon, lekker in balans. Zo dragen wij bij tot je gezonde, actieve levensstijl.
LIEVEN VANLOMMEL
Onze CEO heeft een inspirerend verhaal dat vier generaties teruggaat. Lievens overgrootouders verkochten al groenten en fruit en zijn moeder was eind jaren tachtig de bezieler van saladebowls met een yoghurt dressing. Lieven groeide dus letterlijk op tussen de groenten en begon zijn eerste bedrijf al op 18-jarige leeftijd. In 2012 won hij de prijs voor ‘jonge ondernemer van het jaar’, in 2018 die voor ‘persoonlijkheid van het jaar’. Verder staat hij bekend als een Belgische pionier in de wereld van gezonde voeding.
BIOVELDEN
De biovelden van Foodmaker liggen in een prachtig stukje natuur bij Diest. Onze biologische kruiden en groenten worden elke dag met veel passie verzorgd door bioboer Mark. In 2020 oogstten we op één hectare 50 ton zoete aardappel, die we dus niet meer moeten importeren uit Midden-Amerika. Een mooi voorbeeld van innovatie en duurzaamheid, waardoor we een certificaat van biocyclische vegan landbouw behaalden.
TEAM
Lieven bouwde vriendschappen op met gelijkgezinden die mee hun schouders zetten onder zijn visie. Dagelijks werken honderden mensen mee aan Foodmaker, waarvan een groot deel er al sinds het begin bij zijn.
LIVING ON THE VEDGE
Join the community! We zien met eigen ogen dat een evenwichtig dieet en voldoende beweging helpt om de beste versie van jezelf te worden. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent: Living on the Vedge wil een thuis zijn voor iedereen die zoekt naar een gezonde en actieve levensstijl. Groenten zitten in ons DNA, maar we schotelen je ook graag een stukje verantwoord vlees of vis voor. Gewoon, lekker in balans. Zo dragen wij bij tot je gezonde, actieve levensstijl.
LIEVEN VANLOMMEL
Onze CEO heeft een inspirerend verhaal dat vier generaties teruggaat. Lievens overgrootouders verkochten al groenten en fruit en zijn moeder was eind jaren tachtig de bezieler van saladebowls met een yoghurt dressing. Lieven groeide dus letterlijk op tussen de groenten en begon zijn eerste bedrijf al op 18-jarige leeftijd. In 2012 won hij de prijs voor ‘jonge ondernemer van het jaar’, in 2018 die voor ‘persoonlijkheid van het jaar’. Verder staat hij bekend als een Belgische pionier in de wereld van gezonde voeding.
BIOVELDEN
De biovelden van Foodmaker liggen in een prachtig stukje natuur bij Diest. Onze biologische kruiden en groenten worden elke dag met veel passie verzorgd door bioboer Mark. In 2020 oogstten we op één hectare 50 ton zoete aardappel, die we dus niet meer moeten importeren uit Midden-Amerika. Een mooi voorbeeld van innovatie en duurzaamheid, waardoor we een certificaat van biocyclische vegan landbouw behaalden.
TEAM
Lieven bouwde vriendschappen op met gelijkgezinden die mee hun schouders zetten onder zijn visie. Dagelijks werken honderden mensen mee aan Foodmaker, waarvan een groot deel er al sinds het begin bij zijn.
Sector | HoReCa |
Sub sector | Restaurant & Take Away |
Aantal voltijdse equivalenten | 2-3 |
Bedrijfsinformatie
Type franchise | Franchise |
Franchise opleiding programma | Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer |
Financieel
Totale investering in € | Vanaf €150.000 |
Benodigd eigen vermogen in € | Vanaf €30.000 |
Royalties en andere doorlopende bijdragen | 5% Brand fee |
Totaal aantal vestigingen | 8 |
Aantal Franchise vestigingen | 8 |
Aantal buitenlandse vestigingen | 2 |
Nieuws
Foodmaker nieuw op franchisebe
Lees meer