
Het minimum bedrag die u zelf persoonlijk dient te investeren om een verkooppunt te starten (exclusief financiering)
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €100.000Het bedrag van de totale investering die nodig is om het verkooppunt op te starten (inclusief financiering)
Totale inverstering
Vanaf €350.000Het bedrag van de instapkosten. Dit is een éénmalig bijdrage voor het gebruik van het merk, concept know how, opleiding, opstart begeleiding, etc.
Instapkosten
Geen entreegeldDe gemiddelde verwachte omzet van een verkooppunt
Gemiddelde omzet
Afhankelijk van de gekozen formuleInformatie Panos Franchise
DE PANOS WINKELFORMULE
Een aantrekkelijke shopformule waar de beleving voor de klant centraal staat
• Uitnodigende, sfeervolle shops.
• Vlotte bediening met de glimlach.
• Even op adem komen tijdens de drukte van elke dag.
DE MISSIE VAN PANOS
"Panos boost je dag met knapperige, smaakvolle en vers bereide bakkerijproducten die gemakkelijk te verkrijgen en te eten zijn."
DE 5 PIJLERS VAN DE PERFECTE PANOS SHOP
De perfecte uitvoering in de shop met 'Ons Bakboek' als gids. 'Ons Bakboek' is een uitgebreide handleiding voor franchisenemers om van hun shop de 'perfecte Panos' te maken door te werken op 5 categorieën:
• SERVICE
We willen dat de klant zich 'gast' voelt bij ons en dat de optimale gastenervaring een prioriteit is voor onze medewerkers.
• PRESENTATIE
Dan moet je denken aan de presentatie van de producten en de uitstraling van de shop.
• KWALITEIT
Het gaat over de kwaliteit van onze producten: van voorbereiden tot afbakken, afkoelen en afwerken. Alle stappen moeten juist uitgevoerd worden om de beste kwaliteit te bereiken.
• VOEDSELVEILIGHEID
Voedselveilig werken is essentieel in een shop waar alles om voeding draait om de gezondheid van onze klanten te waarborgen.
• RECLAME
Ook reclame-materiaal bepaalt de uniforme winkeluitstraling & draagt bij tot het commerciële succes van de shop.
ONDERSTEUNING VOOR DE FRANCHISENEMERS
• Opleiding in de winkel door ervaren trainers.
• 1 vast aanspreekpunt door een store coach.
• Permanente coaching om de gezonde balans tussen kosten en omzet te bewaren.
• Nationale acties en promocampagnes.
• Centrale inkoop van bakkerijproducten en ingrediënten.
• 1 logisitek platform.
HET PROFIEL VAN DE PANOS-FRANCHISENEMER
Waaraan voldoet een succesvolle Panos franchisenemer?
• Onze producten met passie en vakmanschap bereiden.
• De Panos gasten blij maken met lekkere en kwalitatieve producten.
• Het beste uit jouw team halen.
• Ervoor zorgen dat je shop straalt… op élk moment van de dag.
Wij rekruteren momenteel franchisenemers voor Bornem, Deurne en Bilzen.
Aarzel niet om u kandidaat te stellen en wij nemen zeker contact op.
Een aantrekkelijke shopformule waar de beleving voor de klant centraal staat
• Uitnodigende, sfeervolle shops.
• Vlotte bediening met de glimlach.
• Even op adem komen tijdens de drukte van elke dag.
DE MISSIE VAN PANOS
"Panos boost je dag met knapperige, smaakvolle en vers bereide bakkerijproducten die gemakkelijk te verkrijgen en te eten zijn."
DE 5 PIJLERS VAN DE PERFECTE PANOS SHOP
De perfecte uitvoering in de shop met 'Ons Bakboek' als gids. 'Ons Bakboek' is een uitgebreide handleiding voor franchisenemers om van hun shop de 'perfecte Panos' te maken door te werken op 5 categorieën:
• SERVICE
We willen dat de klant zich 'gast' voelt bij ons en dat de optimale gastenervaring een prioriteit is voor onze medewerkers.
• PRESENTATIE
Dan moet je denken aan de presentatie van de producten en de uitstraling van de shop.
• KWALITEIT
Het gaat over de kwaliteit van onze producten: van voorbereiden tot afbakken, afkoelen en afwerken. Alle stappen moeten juist uitgevoerd worden om de beste kwaliteit te bereiken.
• VOEDSELVEILIGHEID
Voedselveilig werken is essentieel in een shop waar alles om voeding draait om de gezondheid van onze klanten te waarborgen.
• RECLAME
Ook reclame-materiaal bepaalt de uniforme winkeluitstraling & draagt bij tot het commerciële succes van de shop.
ONDERSTEUNING VOOR DE FRANCHISENEMERS
• Opleiding in de winkel door ervaren trainers.
• 1 vast aanspreekpunt door een store coach.
• Permanente coaching om de gezonde balans tussen kosten en omzet te bewaren.
• Nationale acties en promocampagnes.
• Centrale inkoop van bakkerijproducten en ingrediënten.
• 1 logisitek platform.
HET PROFIEL VAN DE PANOS-FRANCHISENEMER
Waaraan voldoet een succesvolle Panos franchisenemer?
• Onze producten met passie en vakmanschap bereiden.
• De Panos gasten blij maken met lekkere en kwalitatieve producten.
• Het beste uit jouw team halen.
• Ervoor zorgen dat je shop straalt… op élk moment van de dag.
Wij rekruteren momenteel franchisenemers voor Bornem, Deurne en Bilzen.
Aarzel niet om u kandidaat te stellen en wij nemen zeker contact op.
Sector | HoReCa |
Sub sector | Broodjeszaak |
Aantal voltijdse equivalenten | 3 |
Locatie criteria | Stadsomgeving, Shopping Centra, On the Go |
Bedrijfsinformatie
Type franchise | Franchise |
Franchise sinds | 1982 |
Pre-opening ondersteuning | Wij begeleiden de nieuwe franchisenemers tijdens de pre-opening fase. |
Blijvende ondersteuning | Wij ondersteunen ons franchisenetwerk op permanente basis. |
Franchise opleiding programma | Elke nieuwe franchisenemer geniet van een gepersonaliseerde training. |
Financieel
Gemiddelde omzet in € | Afhankelijk van de gekozen formule |
Totale investering in € | Vanaf €350.000 |
Benodigd eigen vermogen in € | Vanaf €100.000 |
Instapgeld in € | Geen entreegeld |
Royalties en andere doorlopende bijdragen | 4% royalties |
Marketing bijdrage | 2,75% marketingbijdrage |
Hoe is de aankoop geregeld? | Gecentraliseerd |
Nieuws
Panos : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be
Lees meer