8tea5 foto 5.jpeg

8TEA5 – TASTE THE INSPIRATION

Wij zijn gespecialiseerd in bubble tea in verschillende smaken en varianten. We schuwen vernieuwingen niet en experimenteren er continu op los, daarom is onze slogan ook “Taste the Inspiration”. Van tijd tot tijd introduceren we unieke smaken die elders niet verkrijgbaar zijn, zoals koffie met bubbels en de mojito bubble tea. We hebben een breed menu met zowel authentieke als vernieuwende smaken, zodat er voor ieder wel wat wils is. We geloven erin dat plezier en goed ondernemerschap hand in hand kunnen gaan.
8tea5 foto 1.jpeg
We werken met de beste ingrediënten van zowel lokale als Taiwanese leveranciers. We vinden het belangrijk om onze klanten blij te maken met een lekker drankje die er ook nog eens mooi eruit ziet.

We bieden een A tot Z oplossing voor eenieder die een bubble tea winkel wilt openen en uitbaten. Vanaf de start in het vinden van een geschikte locatie, het opbouwen van de winkel, het managen van de administratie en personeel tot het bevoorraden van de winkels. Voor ons is het belangrijk dat de franchisenemer zich kan concentreren op zijn/haar winkel en een maximale omzet kan nastreven.
8tea5 foto 2.jpeg

WORD 8TEA5 FRANCHISENEMER

Onze ideale kandidaat is iemand die ondernemend is, zelfstandig kan werken en veel goesting heeft om zich in te zetten om samen met ons van 8tea5 het meest geliefde bubble tea merk te maken. Er is geen voorgaande kennis nodig van het maken van bubble tea, omdat alles via ons geleerd kan worden. Wel dient de kandidaat financieel gezond te zijn. Talenkennis van het Nederlands/Frans & het Engels is wel een pré.
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Hernieuwd vertrouwen voor Mellek en Tolga, franchisenemers van Heytens in Diest Lees meer
Franchisenemer bij Jumbo: ondernemen in een familiebedrijf Lees meer
Delhaize Zwevegem volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept Lees meer
Heytens : een op maat gemaakte opleiding om het succes van de franchisenemers te garanderen Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?