8tea5 brugge 2.png
Het succesverhaal van 8tea5 is te danken aan het feit dat 8tea5 zijn speelse karakter en tikkeltje eigenwijsheid nooit is verloren. De bubble teawinkels van 8tea5 zijn een plek  waar passie en inspiratie volop tot uiting komen. Die passie voor bubble tea wordt gekoppeld aan een liefde voor alles wat retro en Asian is, vandaar het mooie design en de huisstijl met een knipoog naar de felle kleuren van de jaren 80.

De 8tea5 slogan “Taste the Inspiration” omvat de waarden waar 8tea5 voor staat en brengt deze tot uiting in het kernproduct: bubble tea. We bieden voor elk wat wils, maar de ontelbare kleurrijke smaakcombinaties bieden ruimte om te experimenteren.  8tea5 durft daarom af te wijken van de gebaande paden en heeft zo bijvoorbeeld de mojito bubble tea uitgevonden. Net zoals alle andere drankjes bij 8tea5 bevat deze ook geen alcohol en is daarom voor iedereen geschikt!
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Heropening na renovatie van Comptoir de Mathilde in Brussel Lees meer
Opening van tweede Snap Fitness vestiging in Den Haag Lees meer
Word een succesvolle MULTI franchisenemer van Kingribs Lees meer
Reset Laser Institute : Franchise in de kijker Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?