valentino doornik.png

Een doordachte strategie

Valentino Chocolatier is een Belgische onderneming die al sinds 1978 bestaat. Ze startte als artisanaal chocoladeatelier en groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf met klanten in binnen- en buitenland. Het merk zet in op verse, handgemaakte chocoladespecialiteiten en geschenken voor elke gelegenheid. Met een collectie die tien keer per jaar wisselt, blijft het merk haar klanten verrassen. Een strategie die werkt, want met 45 verkooppunten wordt Valentino Chocolatier een steeds bekendere speler in België.
valentino doornik 1.png

Gestage groei dankzij franchising

Naast eigen winkels en een webshop startte Valentino Chocolatier in 2018 ook met franchising. Het totale aantal franchises staat op 13, met de opening van een winkel in Doornik als laatste toevoeging. Eerder openden al winkels in La Louvière, Sint-Truiden en Hoeselt-Bilzen. Het merk streeft ernaar haar franchisehouders alle nodige ondersteuning te geven en tegelijkertijd voldoende vrijheid te bieden. Als familiebedrijf wordt tevens voor een persoonlijke en betrokken aanpak gekozen.

Ontdek hier meer info over het opstarten van een eigen Valentino Chocolatier winkel.
Nieuws
Opening van tweede Snap Fitness vestiging in Den Haag Lees meer
Roeselare krijgt de vierendertigste Belgische Jumbo winkel Lees meer
Nieuwe Belchicken vestiging geopend in Asse Lees meer
Opening van een nieuwe Leonidas-franchise in het stadscentrum van Nijvel Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?