De ervaren meubelgigant: maak kennis met Gautier

Het bedrijf staat over de hele wereld niet alleen bekend om haar meubels, maar ook om haar vermogen om elke kamer in huis in te richten. Van meubels tot decoratie, Gautier is de inrichtingsspecialist voor de hele woning.

Hoewel het verhaal begon met meubilair voor kinderkamers, staat Gautier nu bekend om haar interieurwinkels. Van slaapkamers tot woonkamers biedt het bedrijf meubels, maar ook verf, behang en decoratieve artikelen. Gautier is zich gaan verdiepen in inrichting en heeft maatwerk mogelijk gemaakt. Dankzij een modern 3D-programma kunnen kamers worden gecreëerd zodat consumenten al een idee hebben van hun project. Zo kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten. Als consument hoef je dus maar één Gautier-winkel te bezoeken om je hele woning opnieuw in te richten.

Een internationale aanwezigheid die nu mogelijkheden biedt voor uitbreidingen in België

Gautier is sterk vertegenwoordigd in Frankrijk en daarbuiten, met meer dan 120 winkels en vestigingen in zo'n vijftig landen. Het bedrijf heeft nu ambitieuze plannen voor België. Gautier is op zoek naar gemotiveerde ondernemers om winkels te openen in Brussel en andere steden zoals Luik, Namen, Hasselt, Gent, Antwerpen en aan de kust in Knokke.

LEESTIP >>> Gautier: The French Touch op het gebied van interieurdesign

Vervul je ondernemersdroom en je passie voor woninginrichting door franchisenemer van Gautier te worden.

“We zijn op zoek naar franchisenemers voor wie dit een levensproject is en die dus een passie voor interieurinrichting moeten hebben,” legt Steven Defraeye, verantwoordelijke voor de expansie van het franchisenetwerk, uit. “Franchisenemers hoeven niet per se interieurarchitect te zijn, maar ze moeten wel een neus hebben voor decoratie en interieurontwerp, en natuurlijk moeten ze ook een ondernemersgeest hebben.”

De voordelen van franchise: zelfstandigheid en ondersteuning

Steven Defraeye licht toe: “Stel dat je je eigen meubelzaak wilt openen. Je zou zelf leveranciers en collecties moeten zoeken, naar het buitenland moeten reizen, naar meubelbeurzen moeten gaan om de juiste meubels te kiezen en je eigen winkel moeten inrichten. Dat kost allemaal tijd, terwijl de franchise van Gautier je een compleet concept biedt met één aanspreekpunt.”

Gautier biedt opleidingen en voortdurende begeleiding om je te helpen slagen als franchisenemer.

Elke franchisenemer die zich aansluit bij Gautier krijgt twee weken opleiding voordat hij of zij zijn of haar eigen winkel opent. Deze opleiding vindt enerzijds plaats in de fabriek in Frankrijk en anderzijds dagelijks via een nieuw e-learning platform. En dat is nog niet alles. Elk jaar biedt Gautier een aantal trainingen over verkooptechnieken, design en de keuze van kleuren en materialen ..... Deze cursussen worden het hele jaar door georganiseerd, zowel voor nieuwkomers als voor bestaande franchisenemers die op de hoogte willen blijven van nieuwe trends. Gautier helpt ook bij het volledig opzetten van de franchise en neemt een deel van de financiële kosten op zich. Gedurende de hele samenwerking worden alle franchisenemers dagelijks opgevolgd door het #Gautier Team.

Franchisenemer worden bij Gautier staat gelijk aan een inzet op lange termijn voor een boeiend en waardevol menselijk avontuur.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?