EEN NIEUWE KOERS

Voordat Kylian zijn avontuur bij Filta begon, werkte hij als magazijnmedewerker bij een luchtvaartleverancier. Hoewel hij genoot van zijn werk in het magazijn, begon Kylian na verloop van tijd te dagdromen over het leiden van zijn eigen onderneming. Begin 2023 besloot Kylian dat het tijd was om zijn dromen na te jagen en begon hij aan een zoektocht naar een geschikte franchiseformule. Voor Kylian was het aantrekkelijke aan franchising het feit dat het gebaseerd is op bewezen concepten, vaak met een vlotte opstartfase. De slagingskans bij een franchiseformule, zo dacht Kylian, is aanzienlijk hoger, en de aanwezigheid van een ondersteunende franchisegever maakte het idee nog aantrekkelijker.

DE JUISTE KEUZE

Na uitgebreid onderzoek, waarbij Kylian zich oriënteerde, stak één naam er met kop en schouders bovenuit: Filta Environmental. Het bedrijf sprak Kylian om meerdere redenen aan, maar vooral vanwege hun focus op de voedingsindustrie. In goede en minder goede economische tijden blijft voedsel een basisbehoefte.

LEESTIP >>> Franchisenemer bij Filta : Duurzaam ondernemerschap

TOEKOMSTPLANNEN

Kylian staat momenteel aan het begin van zijn ondernemersreis met Filta Environmental. Hoewel de opstartfase nog volop gaande is, heeft hij al grootse plannen voor de toekomst. Tegen december streeft hij ernaar om 25-30 klantbezoeken per week te realiseren. Bovendien heeft hij in het vizier om zijn eerste personeelslid aan te nemen.

Als jij jezelf afvraagt hoe het is om te franchisen bij Filta Environmental, aarzel dan niet om vrijblijvend informatie op te vragen.
Nieuws
De Brico franchise : een buitenkans voor ondernemers Lees meer
22-jarige Bjorn Woudstra Blinkt uit bij Filta Environmental Lees meer
Intermarché Nijvel : het koninkrijk van huisbereid Lees meer
Ontdek het verhaal van Katrien Gits, franchisenemer Heytens in Aalst Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?