Franchise is vandaag de dag een echte springplank voor iedereen die ondernemer wil worden. Elk jaar begeleidt Gautier mannen en vrouwen met ondernemingsplannen die de stap willen zetten en het avontuur willen aangaan.

Gautier en zijn franchisenemers: een klik, een ontmoeting

De ontmoeting tussen Gautier en zijn toekomstige franchisenemers komt vaak voort uit wederzijdse waardering: gedeelde waarden en een vertrouwensrelatie zijn essentieel. Al 60 jaar lang combineert Gautier interieurinrichting met toewijding, wat het zo uniek maakt op de markt. Tegenwoordig hoeft het succes van de Gautier-franchise niet meer te worden bewezen, en zijn economisch model heeft zich zelfs zeer solide getoond in tijden van crisis.

LEESTIP >>> Gautier: uw intrede in de wereld van interieurdecoratie en franchise

Het merk beheert zijn activiteiten op een alomvattende manier, van het ontwerpen van collecties tot de productie in zijn fabrieken in de Vendée, tot de verkoop via zijn netwerk van franchisenemers. Een bijzonderheid die het een dubbele status van Franse fabrikant en franchisegever verleent.

Door zich aan te sluiten bij het Gautier-netwerk ontdekken franchisenemers ook het beroep van interieurinrichter, een echte toegevoegde waarde die dierbaar is aan het Vendée-merk en dat alle inrichtingsprojecten van zijn klanten begeleidt.

Het #GautierTeam begeleidt zijn franchisenemers op elk moment in het ondernemingscreatieproces. Advies en uitwisseling staan centraal in de relatie tussen franchisegever en franchisenemer.
Nieuws
Bitcoin
Bitcoin: de munt van de toekomst? Lees meer
Vanbreda Welzijn
Verzekeraars evolueren steeds meer naar een welzijnspartner voor je medewerkers Lees meer
Vandelanotte slaat handen in elkaar met Cogitax Lees meer
Ahold Delhaize vindt opvolger voor Wouter Kolk bij Metro Lees meer
Ondernemers maak plaats in uw agenda : Op 21 mei om 18 uur nodigt Carrefour u uit voor een exclusief webinar Lees meer
Vanbreda Risk & Benefits : Expert van de week Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?