In België onderscheidt Auto5 zich als een leider op het gebied van autocenter franchise.

Start met autocenter franchise bij Auto5 !

Met Auto5 heeft u de mogelijkheid om franchisenemer te worden, zelfs zonder eerdere ervaring als ondernemer. Wij bieden namelijk volledige begeleiding om het succes van uw bedrijf te garanderen. Ons team zal u bij elke stap begeleiden bij het opzetten van uw franchise. Of het nu gaat om infrastructuur, personeelszaken, franchiseontwikkeling, financiën, merchandising of communicatie, u krijgt de dagelijkse ondersteuning van ervaren professionals.

Franchisenemer worden bij Auto5, wat zijn uw voordelen ?

Door te kiezen voor het franchise systeem van Auto5, krijgt u toegang tot tal van voordelen. Allereerst begint u met het voordeel van de bekendheid en reputatie van een gevestigd merk, wat het verwerven van nieuwe klanten aanzienlijk vergemakkelijkt. 

Auto5 biedt u ook zijn expertise en bewezen werkmethoden, aangevuld met een uitgebreide training voor u en uw team, waardoor u uw ondernemersvaardigheden kunt verfijnen. 

U behoudt de onafhankelijkheid van uw eigen bedrijf terwijl u profiteert van voortdurende begeleiding en technische ondersteuning. 

Hoe Auto5 franchisenemer worden : welke kwaliteiten hebt u nodig ?

Om een Auto5 franchisenemer te worden, zijn wij op zoek naar kandidaat-franchisenemers met specifieke kwaliteiten. Misschien hebt u wat daarvoor nodig is ?

  • Bent u van nature een ondernemer ?
  • Hebt u talent voor teammanagement, geworteld in solide menselijke waarden ?
  • Bent u een handelaar die aandacht besteedt aan nabijheid met uw medewerkers en klanten ?
  • Hebt u goede managementvaardigheden ?

Als u ernaar streeft :

  • Uw eigen zaak te leiden ;
  • Te profiteren van begeleiding en ervaring van een erkend merk op Europees niveau.

En als u :

  • Een aanvangskapitaal van minstens €100.000 hebt,
  • Een sterke motivatie hebt om te slagen,
  • Vastbesloten bent om in een netwerk te werken,

Dan is de Auto5 franchise iets voor u. Klaar om het avontuur aan te gaan en Auto5 franchisenemer te worden ? Kom en sluit u aan bij ons netwerk van 53 centra in België, verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?