Een rijke en gevarieerde carrière

Alvorens aan dit avontuur te beginnen, hadden Amaury en Jean-Marie een uitgebreide ervaring opgebouwd in zeer uiteenlopende domeinen. Hun gecombineerde professionele ervaring, zowel als werknemer als zelfstandige, bereidde hen voor om samen deze uitdaging als ondernemers aan te gaan.

Waarom kiezen voor Leonidas?

De keuze voor Leonidas als franchisegever was geen toeval. De reputatie van het Belgische chocolademerk en de afwezigheid van royalty's en instapkosten waren doorslaggevende factoren. Bovendien heeft de persoonlijke voorliefde voor Leonidas-chocolade, die al sinds kindsbeen bestaat, deze beslissing nog versterkt. “Bij Leonidas gaat het erom geluksmomenten aan te bieden.”, zegt Amaury, en hij wijst erop dat klanten de winkel binnenkomen met sterretjes in hun ogen.

De steun van een internationaal merk

Een van de grote voordelen voor Amaury en Jean-Marie was de steun van Leonidas. Van reclame tot nieuwe producten, Leonidas zorgt voor alle essentiële aspecten die vaak een uitdaging vormen voor zelfstandigen. Amaury waardeert ook de voortdurende opleiding die wordt aangeboden door de Leonidas Academy, waardoor hij op de hoogte blijft van de nieuwste trends en verkoopstrategieën.

Een strategische keuze om naar de Grote Markt te verhuizen

Amaury en Jean-Marie besloten hun winkel te verhuizen naar de Grote Markt in Moeskroen. De verhuizing werd ingegeven door een aantal factoren: de grotere zichtbaarheid, de recente renovatie van het plein en de synergie die ontstaat door de vele winkels in de buurt. “Als je gaat investeren in een nieuwe locatie, kun je dat net zo goed doen op een locatie die meer klanten aantrekt,” legt Amaury uit. De verhuizing heeft hun potentiële bezoekersaantallen verdubbeld, vooral dankzij de toeristen en lokale klanten die de Grote Markt frequenteren.

Een veelbelovende toekomst voor Leonidas franchisenemers

Amaury moedigt potentiële kandidaten sterk aan om de sprong te wagen. “Aarzel niet. Met Leonidas profiteer je van de reputatie van een internationaal merk en constante ondersteuning.” Volgens hem is het belangrijkste dat je gemotiveerd bent om te slagen, wetende dat Leonidas een solide basis biedt om een duurzaam bedrijf op te zetten.

Met hun winkel op een strategische locatie en hun engagement om hun klanten kwaliteitsproducten aan te bieden, gaan Amaury en Jean-Marie de toekomst van hun franchise met vertrouwen tegemoet. Voor hen is franchisenemer worden bij Leonidas veel meer dan een baan: het is een verhaal van passie, delen en chocolade.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?