Met momenteel meer dan 50 openstaande vacatures, zoeken we medewerkers voor functies in onze Foodcorners verspreid over locaties in As, Bocholt, Bree, Beverlo, Brustem, Tessenderlo, Tongeren, Sint-Truiden, Genk, Hasselt, Oudsbergen, Maasmechelen, Maaseik, Kortessem, Sint-Niklaas, Gent-Dampoort, Brugge en Roeselare. Daarnaast hebben we ook vacatures op het hoofdkantoor in Bilzen en het Bruno Mazout-depot in Beringen voor diverse andere rollen.

Gevraagde profielen in onze Foodcorners

Binnen de Bruno Famiglia zoeken we gepassioneerde mensen die willen bijdragen aan het succes van onze Foodcorners:

  • Shiftleaders
  • Medewerkers shop & foodcorner
  • Barista’s en Pizzaiolo’s

Solliciteren kan op www.groupbruno.be 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar 30 nieuwe collega’s voor de uitbreiding van onze Foodcorners in Spouwen, Zolder en Pelt, die begin 2025 hun deuren openen. Deze functies zijn ideaal voor kandidaten die willen werken in een dynamische, klantgerichte omgeving binnen een familiebedrijf dat blijft groeien.

Details van de jobdagen

  • Donderdag 7 november – 17:00 tot 19:00, locatie Bruno Foodcorner Zonhoven, Heuveneindeweg 72  (voor onze nieuwe vestiging in Zolder)
  • Woensdag 13 november – 17:00 tot 19:00, Locatie Zaal Holheide, Heikapper 25 in Pelt  (voor onze nieuwe vestiging in Pelt)

Tijdens de jobdagen krijgen kandidaten een unieke kans om meer te weten te komen over de functies en de sfeer binnen onze Foodcorners. Er is gelegenheid om met ons team te praten, en we trakteren iedereen graag op een proeverij van onze verse producten.  Onze teamleden staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je welkom te heten binnen de Bruno Famiglia.

Inschrijven kan tot 4 november voor de jobdag van Zonhoven en tot 11 november voor de jobdag in Pelt via de link op www.brunofoodcorner.be 

Over Group Bruno

Group Bruno met hoofdkantoor in Bilzen werd opgericht in 1988 door de broers Angelo en Giuliano Bruno. Sinds 2021 wordt de groep geleid door Angelo Bruno en de tweede generatie, zijn zonen Noë en Luca en dochter Nina. Ze beheren een netwerk van 24 tankstations en 28 Foodcorners in Limburg, Brugge, Sint-Niklaas, Roeselare en Gent-Dampoort. Daarnaast is men ook actief in Mazout, Carwash, autoverhuur, hotelservice, horeca en immobiliën.  De groep telt 700 medewerkers en had in 2023 een geconsolideerde jaaromzet van zo’n 350 miljoen euro.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?