Melleks traject is een prachtig voorbeeld van ambitie en succes. Ze begon als interieuradviseur bij Heytens en greep de kans om franchisenemer te worden dankzij het franchiseconcept. Vandaag de dag, samen met Tolga, die de sleutelpositie van installateur bekleedt, blijven ze hun bedrijf met vertrouwen en dynamiek verder ontwikkelen.

Deze contractverlenging wordt ook gekenmerkt door hun investering in de modernisering van hun winkel, een sterk engagement dat hun vertrouwen in de formule en hun vastberadenheid om steeds vooruit te gaan weerspiegelt. Hun doel? De premium positionering van Heytens versterken en de strategische en moderne koers die het merk de afgelopen jaren heeft ingeslagen, benadrukken, met name door hun aanbod van gemotoriseerde gordijnen en jaloezieën.

Sinds 1981 stelt Heytens zijn expertise ter beschikking van zijn franchisenemers in België. De knowhow van Heytens, gecombineerd met persoonlijke begeleiding, biedt de franchisenemers de beste kansen op succes.

Heytens is verheugd om dit avontuur samen met Mellek en Tolga voort te zetten, franchisenemers die actief bijdragen aan de ontwikkeling van het merk. 

Het is een genoegen om hen te zien groeien en slagen binnen het Heytens netwerk!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?