Het nieuwe filiaal aan de Koning Leopoldlaan 3 markeert de negende Jumbo in de provincie Oost-Vlaanderen. Jumbo zet zich in om van de inwoners van Maldegem ware fans te maken door continu hun verwachtingen te overtreffen.

Oost-Vlaanderen verwelkomt een gloednieuwe Jumbo. De winkel in Maldegem heeft een totaaloppervlakte van 2200 vierkante meter en biedt maar liefst 170 parkeerplaatsen. Een gemotiveerd team van 80 medewerkers staat klaar om de klanten een unieke winkelervaring te bezorgen. De winkel opent op maandag van 13.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur (op vrijdag tot 21.00 uur), en op zondag van 08.00 tot 13.00 uur. Ook op feestdagen opent de winkel zijn deuren.

“We zijn erg blij met het resultaat”, zegt Danijel Vidovic, ondernemer van Jumbo Maldegem. “Bij Jumbo gaat het om meer dan alleen boodschappen doen; klanten krijgen een totaalbeleving. Iedere dag bieden we verse en smaakvolle producten aan. Voor een uitgebreid aanbod van heerlijke en gezonde artikelen ben je bij Jumbo Maldegem precies op de juiste plek.”

Peter Isaac, directeur van Jumbo België, vult aan: “We willen onze passie voor lekker en gezond eten delen met de inwoners van Maldegem. Ook hier streven we naar 100% tevreden klanten!”

Voor elke klant een unieke winkelervaring

Jumbo vult haar uitgebreide assortiment nog verder aan door de samenwerking met HEMA. Klanten vinden verschillende HEMA-producten in de winkel, die seizoensgebonden wisselen. Ook de bloemenafdeling is goed gevuld, met een ruime keuze aan boeketten. Dankzij de versheidsgarantie van zeven dagen krijgen klanten een nieuw boeket, mochten de bloemen binnen een week niet meer schitteren.

“Met deze extra diensten komen klanten graag bij Jumbo langs voor hun dagelijkse boodschappen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo creëren we een fijne en complete winkelbeleving.”

Steeds meer Belgen ontdekken Jumbo

Een nieuwe winkel betekent ook nieuwe klanten, een kans die Jumbo niet voorbij laat schieten. “Bij Jumbo bieden we klanten niet één, maar véél voordelen. Dankzij onze én-én-én-formule en de unieke 7 Zekerheden winnen we steeds meer Belgische klanten”, zegt Peter Isaac. “Met ons geweldige team, deze prachtige locatie in Maldegem en veel enthousiasme, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst.”

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?