David sluit zich aan bij Valenta op een cruciaal moment, aangezien het bedrijf zijn aanbod blijft uitbreiden in de gezondheidszorg, financiën, productie en andere belangrijke sectoren. Zijn uitgebreide staat van dienst in het transformeren van slecht presterende verkoopteams, het lanceren van toonaangevende producten in de sector en het opbouwen van strategische allianties zal Valenta's missie versnellen om KMO-activiteiten wereldwijd te optimaliseren, digitaliseren en analyseren.

Gedurende zijn carrière heeft David leidinggevende functies bekleed, waaronder Chief Revenue Officer en Senior Vice President of Sales and Marketing, waar hij verantwoordelijk was voor het behalen van dubbele en driedubbele groeicijfers in jaarlijkse terugkerende inkomsten en het aanzienlijk verhogen van nieuwe logowinsten. Zijn expertise in het opstellen van vooruitstrevende verkoopstrategieën en het integreren van overnames in bredere bedrijfsportefeuilles zal instrumenteel zijn in het begeleiden van Valenta's voortdurende wereldwijde groei.

"Davids leiderschap en uitgebreide ervaring in het opschalen van bedrijven door middel van innovatieve verkoop- en marketingstrategieën maken hem een perfecte match voor Valenta", aldus Jayesh Kasim, CEO van Valenta. "We zijn ervan overtuigd dat zijn passie voor opkomende technologieën en zijn staat van dienst van succes een enorme waarde zullen opleveren voor onze klanten en partners terwijl we blijven uitbreiden."

Davids vermogen om bedrijfsresultaten te transformeren door toekomstgerichte inkomstenstrategieën te creëren, past bij Valenta's voortdurende toewijding om klanten te helpen de kracht van automatisering en AI te benutten om duurzame groei te bereiken.

"Ik ben enthousiast om bij Valenta te komen en leiding te geven aan de inspanningen voor omzetgroei", aldus David Sanders. "Valenta's visie om KMO's te ondersteunen met behulp van geavanceerde technologie en automatisering is werkelijk inspirerend en ik kijk ernaar uit om het bedrijf schaalbaar en winstgevend te maken."

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?