Een korte introductie van Pieter Koelewijn en Franchise+

Pieter Koelewijn is één van de twee eigenaar-directeuren van Franchise+, met een schat aan ervaring en expertise in de wereld van franchising. Bij Franchise+ werken teams van marketingspecialisten en recruiters samen om franchisegevers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Het bedrijf werkt met ongeveer honderd concepten en probeert daarom kandidaten te vinden die bij het juiste concept passen. Daarbij worden verschillende middelen ingezet, zoals het Franchiseplus.nl platform, het grootste franchiseplatform van Nederland, de Franchise+ Beurs die elk jaar plaatsvindt, het Franchise+ magazine en social media campagnes. Alles is dus aanwezig om het doel te bereiken.

Grote verschillen en opmerkelijke overeenkomsten tussen de Nederlandse en Belgische franchisemarkt

“De Nederlandse markt is groter en de wetgeving iets eenvoudiger, maar we delen veel overeenkomsten met de Belgische markt als het gaat om de smaak en het gedrag van consumenten. Concepten die in België goed werken, werken dus ook goed in Nederland en vice versa. Franchising in beide landen biedt interessante mogelijkheden voor ondernemers.” legt Pieter uit.
franchise plus 2.jpg

Het bewezen succes van de Franchise+ Beurs voor Belgische franchisegevers

“De Franchise+ Beurs in Nederland is een onmisbare bron van contacten en mogelijkheden voor Belgische franchisegevers die de Nederlandse markt willen betreden. Het is een springplank naar succes die al veel Belgische franchisegevers heeft geholpen om hun expansieplannen te realiseren.” vervolgt Pieter.

Waarom het nu het juiste moment is voor Belgische franchisegevers om de stap naar Nederland te zetten.

“Het huidige klimaat in Nederland biedt veel kansen voor Belgische franchisegevers. Met een groeiende stabiliteit en een hernieuwde interesse in ondernemerschap is dit het perfecte moment om de sprong te wagen. Na jaren van coronacrisis, energiecrisis en onzekerheden, is dit het ideale moment om te ondernemen.”
franchise plus 1.jpg

De volgende editie van de Franchise+ Beurs: 12 en 13 april 2024

“De volgende editie van de Franchise+ Beurs vindt plaats op 12 en 13 april 2024. Belgische franchisegevers kunnen zich bij deze gelegenheid nog inschrijven om hun concept voor te stellen aan potentiële franchisenemers.”

Extra: Gratis Beurstraining Kick-off

“Om het meeste uit de Franchise+ Beurs te halen, bieden we alle deelnemers ook een gratis training aan. Dit is een uitstekende gelegenheid om tips en trucs te leren om je aanwezigheid op de beurs te optimaliseren en je kansen op succes te vergroten.”

Franchiseplus.nl biedt een unieke kans voor Belgische franchisegevers om hun horizon te verbreden en nieuwe groeimogelijkheden in Nederland te verkennen. Met de steun van een ervaren team en de mogelijkheden die Franchise+ Beurs biedt, ligt succes binnen handbereik. Neem contact met op om te ontdekken hoe Franchiseplus.nl jou kan helpen je franchise dromen te realiseren.
Nieuws
Beobank Digitale Fraude
Hoe beschermt u zich tegen digitale fraude? Lees meer
sodalis foto 1.jpeg
Vakantiedagen, feestdagen, ADV-dagen, … opnemen voor het einde van het jaar Lees meer
Chaussea : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
Auto5 : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
Winsol : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
Louis Delhaize verkoopt Delitraiteur aan Colruyt Group Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?