Nieuwkomers

Directeur verkoopontwikkeling en concept Eddy Gendronneau, die in september 2022 bij Carrefour België in dienst trad om er onder andere de commerciële dynamiek mee aan te wakkeren – met als illustratie bijvoorbeeld de fameuze actie “Alles Scan / Scan Mania” afgelopen najaar – keert al terug naar zijn thuisland: hij is benoemd tot directeur verkoopstrategie bij Carrefour France.

Hij wordt op 1 juni opgevolgd door Paul Peugnet, die overkomt van Carrefour Brazilië, waar hij als directeur strategie en transformatie onder meer de integratie begeleidde van de BIG-groep (die Carrefour overnam van Walmart).

Tot slot heeft Carrefour België ook een nieuwe HR-directeur aangesteld: Ivo Pareyns vervangt op 1 juni Pierre Leman, die het bedrijf eind februari verliet om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Pareyns werkt eerder bij onder andere Makro België, ING en Euroconsumers Group (de Europese koepel van consumentenorganisaties – waaronder Testaankoop).

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?