Eric Lauwers is geen groentje in de sector. Met zijn 25 jaar ervaring in retail weet hij van aanpakken. Hij baat immers nog 2 andere supermarkten uit: Spar Erembodegem in Aalst en Culi’s Zottegem, eveneens een Alvo-vestiging. Hij weet dus onder welke vlag hij vaart. “Alvo staat sowieso garant voor een sterk assortiment dat Waasmarkt maximaal aanvult met lokale producten”, vertelt Eric. “Dat past perfect binnen onze kijk op het verhaal van de buurtsuper. De plek waar je verse ingrediënten uit jouw buurt koopt.”

Lokaal arsenaal

Met welk lokaal assortiment Waasmarkt zich positioneert? Denk aan Hemelaer uit Temse voor het vers runds- en varkensvlees en de kippen van Eurokip, eveneens uit Temse. Het paradepaardje van deze supermarkt? Eric: “Onze verse bakkerij. Ter plaatse gerezen pistolets en stokbroden worden dé blikvangers. Aangevuld met de viennoiserie van Bridor, dé Europese referentie voor croissants. Zo slagen we erin om kwaliteit te bundelen met de meest voordelige prijzen.”

Extra sterkte van Waasmarkt: deze buurtsuper is open op zondag van 8 tot 12 uur. En van maandag tot vrijdag sluiten ze pas om 19.30 uur. De opening van Waasmarkt staat gepland op donderdag 30 mei vanaf 8 uur. Team Waasmarkt staat alvast te popelen om de klanten te verwelkomen!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?