Door dit partnerschap wordt Belchicken de officiële partner van RSC Anderlecht. Fans van de club kunnen binnenkort genieten van exclusieve Belchicken-menu’s en aanbiedingen in Belchicken restaurants. Daarnaast zullen er gezamenlijke marketingcampagnes en evenementen worden georganiseerd, die erop gericht zijn om supporters dichter bij hun favoriete team en Belchicken te brengen.

"We zijn verheugd om samen te werken met een iconische voetbalclub als RSC Anderlecht," zei Fevzi Yildrim CEO van Belchicken. "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze passie voor heerlijk eten te combineren met de passie van voetbalfans, wat zal resulteren in een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen."

De directie van RSC Anderlecht deelt dit enthousiasme. "Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de beleving van onze fans te verbeteren, zowel binnen als buiten het stadion".

Met deze samenwerking hopen beide partijen een langdurige en succesvolle relatie op te bouwen, waarbij de liefde voor voetbal en lekker eten hand in hand gaan. Blijf op de hoogte voor meer spannende updates en gezamenlijke initiatieven van Belchicken en RSC Anderlecht in de nabije toekomst.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?