De methodologie van AMAkids Academy, ontwikkeld door Volodymyr Fedyay in samenwerking met specialisten op het gebied van onderwijs en kinderpsychologie, vertegenwoordigt een baanbrekende benadering van leren. Deze benadering combineert op harmonieuze wijze moderne pedagogie met eeuwenoude wijsheid en richt zich op concentratie, geheugenverbetering, creativiteit, logica en analytisch denken. Deze aanpak voedt jonge geesten en bereidt ze voor om met vertrouwen en competentie door de complexiteiten van de moderne wereld te navigeren.

Geest verrijken, leven verrijken

De kernmissie van AMAkids Academy is om het intellectuele potentieel van kinderen te benutten door ze te voorzien van geavanceerde hulpmiddelen voor het verwerken van informatie en het beheersen van nieuwe vaardigheden. Door dit pad van zelfontplooiing vanaf jonge leeftijd te bewandelen, worden kinderen in staat gesteld een uitstekende koers te varen. Het curriculum van de academie stimuleert onconventioneel denken, het genereren van ideeën en het voorblijven in een snelle, hightech maatschappij.

Een bloeiend partnernetwerk

AMAkids Academy beschikt over een robuust franchisenetwerk met meer dan 900 onderwijscentra in 20 landen. Franchisenemers krijgen uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, juridische begeleiding, advies en toegang tot erkende methoden en trainingsprogramma's voor hun personeel. Dit uitgebreide ondersteuningssysteem zorgt ervoor dat franchisenemers de innovatieve onderwijsprogramma's van de academie effectief kunnen aanbieden.

Voordelen van AMAkids franchise

AMAkids Academy biedt een snelstartmodel met betaalbare opstartkosten, waardoor het voor franchisenemers eenvoudiger is om een centrum te openen en te runnen. Met een gestroomlijnd proces en uitgebreide ondersteuning kunnen franchisenemers een snel rendement op hun investering verwachten, meestal binnen 6 tot 10 maanden. Er is geen voorkennis van onderwijs vereist, omdat franchisenemers uitgebreide training krijgen, toegang hebben tot een bewezen systeem voor het werven van studenten en effectieve marketingstrategieën.

Doelgroep

Het franchisemodel is ideaal voor educatieve centra, openbare en privéscholen, leraren die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en investeerders of ondernemers die een betekenisvolle impact willen hebben in de onderwijssector. AMAkids Academy biedt een unieke kans om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk dat zich inzet voor intellectuele ontwikkeling en uitmuntend onderwijs.

Innovatieve onderwijsproducten

AMAkids Academy biedt een reeks innovatieve producten waarmee het zich onderscheidt:

  • Mentaal Rekenen: Met behulp van zowel fysieke als denkbeeldige abacussen verbeteren kinderen hun mentale rekenvaardigheden via boeiende en interactieve platforms.
  • Engelse taal: Een uitgebreid webgebaseerd platform dat lesmateriaal bevat, een verscheidenheid aan spellen, een webwoordenschat om te onthouden en te oefenen en een virtuele arena voor competitief leren.

Deze producten zijn ontworpen om leerlingen gefocust en betrokken te houden, waardoor frustratie wordt geminimaliseerd en leerresultaten worden gemaximaliseerd.

Een chronologie van succes

AMAkids Academy is opgericht in 2015 en heeft haar aanwezigheid wereldwijd snel uitgebreid. In 2016-2017 had de academie meer dan 200 centra in Europa opgericht, met meer dan 16.000 studenten. In 2019 vestigde AMAkids haar hoofdkantoor in Cyprus en breidde haar activiteiten uit naar de VS, Polen, Frankrijk en Slowakije. In 2024 is de academie uitgegroeid tot 20 landen met meer dan 900 centra, waar wereldwijd meer dan 80.000 studenten met succes onderwijs volgen.

Waarom kiezen voor AMAkids?

AMAkids Academy onderscheidt zich door innovatieve lesmethodes die een webgebaseerd platform en spelgebaseerd leren bevatten, wat zorgt voor boeiende en doeltreffende ervaringen voor studenten. Deze methode houdt studenten gefocust en minimaliseert frustratie. Franchisenemers krijgen uitgebreide training, certificering, voortdurende ondersteuning, CRM-systemen en marketingmiddelen. Het bedrijfsmodel is betaalbaar, met een verwachte ROI binnen 6-10 maanden en een winstgroei van 25-35%.

Op het gebied van onderwijs is AMAkids Academy een pionier in verandering, het verrijken van geesten en het vormgeven van de toekomst. Met elke stap voorwaarts bevestigt het haar inzet voor uitmuntendheid en de intellectuele evolutie van toekomstige generaties. Sluit je aan bij AMAkids Academy om een significante impact te maken op het leven van kinderen en maak deel uit van een bloeiend wereldwijd netwerk toegewijd aan onderwijsinnovatie.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?