Valenta is een bedrijf in de business en technologie consulting, meer bepaald proces optimisatie, digitale automatisatie (dmv bots en AI), ontstaan in 2014. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn activiteiten en dienstenaanbod uitgebreid, met aanwezigheid in meerdere landen en klanten in verschillende sectoren.

In 2022 is ook de joint venture Sustainext ontstaan met als missie de duurzaamheid van bedrijven te versterken door beslissingen te vereenvoudigen door middel van technologie en innovatie.

Je werkt nauw samen met je klanten om hun behoeften te begrijpen en efficiënte bedrijfsoplossingen te identificeren en te implementeren.

Ons unieke franchisemodel zorgt ervoor dat onze franchisepartners zich uitsluitend richten op de groei van hun franchise, terwijl Valenta alle operationele en support activiteiten voor haar rekening neemt. Dit gecombineerd met lage instapkosten, een snelle opzet en een al wereldwijde bewezen business model maakt dit een geweldige kans voor iedereen die op zoek is naar een succesvol bedrijf. 

Ga naar onze website voor meer informatie: https://eu.valenta.io/ 

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?