De boeiende namiddag, getiteld "Alles wat u moet weten over franchising", vond plaats in de Caserne de Trésignies, in het hart van de kantoren van Charleroi Entreprendre. Het evenement bracht werknemers op zoek naar nieuwe projecten, professionals en ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen samen.

De geheimen van Franchise ondernemerschap

Na een beschrijving van de activiteiten van Franchise.be konden de deelnemers uit alle hoeken gedurende twee dynamische uren de essentiële punten ontdekken om te begrijpen en succesvol te zijn in de wereld van franchising.

Vandaag de dag is er een duidelijke wil om de sprong te wagen en eigen baas te worden in de regio Charleroi. Goed geïnformeerd zijn is een sleutelfactor voor het succes van uw succesverhaal, ondersteund door een franchiseconcept," zegt Nick Boury, Managing Director van Franchise.be en Senior Franchise Expert van Francorp Belgium.

Onze toegevoegde waarde ligt in ons vermogen om mensen te adviseren. Bij Franchise.be blijven we in contact met ondernemers, begeleiden we hen bij het vinden van het meest geschikte concept en laten we hen nieuwe merken ontdekken die zich in de regio willen vestigen, vervolgt Nick Boury. Onze Franchise Matchmakers doen er alles aan om hen met de juiste concepten en experts te omringen.

Concrete vragen over Franchising live beantwoorden

Tijdens deze middag kregen degenen die concrete antwoorden op hun vragen over franchising wilden, de voordelen ervan en de te overwegen aspecten, het woord. Er werd een duidelijke en precieze uitleg gegeven over dit fascinerende bedrijfsmodel. Verschillende onderwerpen werden behandeld, waaronder:

  • Waarom kiezen voor franchising als bedrijfsmodel?
  • Wat zijn de geheimen om als franchisenemer succesvol te zijn?
  • Praktische adviezen en tips om de kans op succes te maximaliseren werden gedeeld.

In 10 stappen naar Franchise Ondernemerschap

Naast deze waardevolle informatie, heeft Franchise.be de 10 cruciale stappen om een succesvolle franchisenemer te worden, in detail uitgelegd. Dit evenement belichtte ook de merken met een groot potentieel die zich in de regio Charleroi willen vestigen.

De presentatie werd afgesloten met een individuele ontmoetingssessie, waarbij de deelnemers rechtstreeks met de aanwezige experts konden spreken en persoonlijk advies konden krijgen.

Franchise.be On Tour actief in vele regio’s

Dit evenement is het eerste, besluit Nick Boury. "Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we van plan om onze Franchise.be On Tour-activiteiten te vermenigvuldigen. Onze taak is om te informeren over de vele mogelijkheden die dit bedrijfsmodel biedt.

Als u ook de mogelijkheden van franchising wilt verkennen en deze benadering binnen uw (stads) organisatie wilt ontwikkelen, neem dan gerust contact op met Franchise.be. Samen bouwen we aan de commerciële toekomst van uw regio!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?