De Bruno Foodcorners zijn al jaren een begrip in Limburg. Op 22 plaatsen in de provincie kunnen mensen 7/7 terecht om te tanken, carwash maar ook voor koffie, lekkere en verse broodjes, pasta, pizza’s en meer dan 1.000 andere producten.

Sinds 2020 is de Group Bruno ook actief met kleinere foodcorners, met een concept gericht op snelle foodservice waar Take Away centraal staat.  De nieuwe Bruno Foodcorner in het NMBS-treinstation van Gent-Dampoort is de vierde vestiging van de groep buiten Limburg. “Hiermee zetten we onze expansie in Vlaanderen verder”, zegt CEO Angelo Bruno “De aanzet hiervoor werd gegeven in juni 2020. Toen opende we een eerste Bruno Foodcorner in het treinstation van Genk. In oktober 2021 ging de vestiging open in het NMBS-station van Sint-Niklaas en in februari 2022 in Brugge. Een laat later ging de Foodcorner in Roeselare open. Het zijn kleine compacte Foodcorners maar wel met alle basisproducten zoals Vergnano koffie, snacks, dranken, broodjes, pasta en natuurlijk onze trots, de vers gemaakte authentieke Italiaanse pizza’s, gebakken in een roterende pizzaoven. Dit vernieuwde concept zijn we aan het exporteren naar heel Vlaanderen. Ook voor enkele andere NMBS-stations hebben we al een concessieaanvraag lopen.”

Voor de weggebruikers van de NMBS en de Lijn is deze Foodcorner een grote meerwaarde. In een gezellige sfeer kunnen ze er elke dag terecht voor basisproducten, eten en drinken. Via de website van Bruno Foodcorner of de gratis Bruno app kan men op voorhand broodjes, pasta of pizza’s bestellen en afhalen net voor men de trein of bus opstapt of als men terug aankomt in het station. In Genk, Sint-Niklaas, Brugge en Roeselare is gebleken dat dit een grote troef is want mensen wachten niet graag.

De nieuwe Foodcorner, gelegen aan het Oktrooiplein 10, 9000 Gent in het NMBS-treinstation heeft een oppervlakte van 102 m2.  Het gaat om een investering van €650.000 en er kunnen 12 mensen FTE aan de slag, zowel vast personeel als studenten en flexi-jobs.

Bruno Foodcorner Gent-Dampoort is open van maandag tot vrijdag van 5u tot 22u en in het weekend van 7u tot 22u. Tijdens de opening is er een speciale actie tot 31 juli: pizza Media aan €7 en pizza Grande aan €12.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?