Opdracht vervuld

Beuscart trad in september 2022 in dienst bij Intermarché België als algemeen directeur van Mestdagh om de overname en de integratie van het bedrijf in goede banen te leiden. Die opdracht is nu vervuld: alle winkels zijn overgedragen aan zelfstandige uitbaters en recent werd ook de centrale van Mestdagh in Gosselies opgeslorpt door het hoofdkantoor van ITM België. De Société Les Mousquetaires kondigt vandaag dan ook zijn vertrek aan.

Zijn vervanger is Fabian Durieux, die als uitvoerend directeur Intermarché België zal leiden in samenwerking met de twee voorzitters van de raad van bestuur, Antoine Florival en Philippe Guilpain, beiden bedrijfsleiders bij de Musketiers. Durieux werkt sinds 2002 bij de retailer. Hij bekleedde enkele jaren de functie van financieel directeur voordat hij in januari 2023 werd benoemd tot algemeen secretaris.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?