Isabelle Vermeir, Algemeen Directeur van ixina België en Luxemburg, deelt haar inzichten over de unieke verkooppunten van het merk, hun duurzame strategie en hoe ixina zich aanpast aan de huidige markttrends.

Isabelle Vermeir in het kort

Isabelle Vermeir staat al meer dan twee jaar aan het roer van ixina België en Luxemburg. Met een uitgebreide achtergrond in de franchisewereld heeft ze haar expertise gebruikt om ixina verder te laten groeien en innoveren. Haar leiderschap heeft het merk geholpen nieuwe hoogten te bereiken, met een sterke focus op zowel economische als ecologische duurzaamheid.

Toegankelijkheid voor iedereen

Een van de belangrijkste pijlers van ixina is toegankelijkheid. Ixina biedt keukens en woonoplossingen voor elk budget, van € 5.000 tot € 20.000. Het merk streeft ernaar om voor iedereen een passende oplossing te bieden, ongeacht de financiële middelen. Deze filosofie wordt weerspiegeld in hun brede assortiment, dat zowel jongere starters als mensen met een groter budget aanspreekt.

Duurzaamheid als strategische kern

Duurzaamheid is diep verankerd in de bedrijfsstrategie van ixina. Zo was ixina tien jaar geleden een pionier door samen te werken met de NGO Kiem des Levens om bomen te planten ter compensatie van de keukenproductie. Vandaag de dag blijft ixina zich inzetten voor duurzaamheid met keukens die 10 jaar garantie hebben en meubilair met een PEFC-label, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Duurzaamheid in de showrooms

ixina's duurzame visie gaat verder dan productie. Franchisenemers spelen een cruciale rol in het promoten van duurzame oplossingen bij klanten. Door middel van regelmatige bijeenkomsten en commerciële acties, zoals promoties rond ecocheques, worden franchisenemers aangemoedigd om duurzame keukens prominent in hun showrooms te tonen. Deze aanpak zorgt ervoor dat duurzaamheid een integraal onderdeel blijft van de klantervaring.

Inspelen op veranderende marktbehoeften

De COVID-19 pandemie heeft de manier veranderd waarop mensen hun woonomgeving waarderen en gebruiken. Mensen investeren nu meer in hun huis, vooral in multifunctionele ruimtes zoals keukens. ixina speelt hierop in door oplossingen te bieden die passen bij de moderne levensstijl, zoals keukens die ook als werkruimte kunnen dienen. Deze flexibiliteit en innovatie zorgen ervoor dat ixina relevant blijft in een voortdurend veranderende markt.

Betaalbaarheid en duurzaamheid: Een sterke combinatie

In een economisch uitdagende sector blijft ixina zich onderscheiden door betaalbaar keukendesign te combineren met duurzaamheid. Door nauw samen te werken met leveranciers en franchisenemers biedt ixina producten en diensten die niet alleen ecologisch verantwoord zijn, maar ook financieel toegankelijk voor een breed publiek. Deze strategie helpt ixina haar concurrentievoordeel te behouden en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben.

Franchisenemers als sleutel tot succes

Franchisenemers zijn essentieel voor het succes van ixina’s duurzaamheidsstrategie. Ze worden voortdurend ondersteund en getraind om klanten te informeren over de ecologische voordelen van ixina's producten.  Deze samenwerking zorgt ervoor dat de duurzame visie van ixina naadloos wordt geïntegreerd in elke showroom, waardoor klanten genieten van een consistent en geïnformeerd aankoopproces.

ixina blijft een toonaangevend merk in de keukensector door haar voortdurende focus op duurzaamheid, betaalbaarheid en klantgerichtheid. Onder leiding van Isabelle Vermeir blijft ixina innoveren en inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Met haar sterke bedrijfsstrategie en toegewijde franchisenemers blijft ixina trouw aan haar kernwaarden door oplossingen te bieden die zowel ecologisch verantwoord als financieel haalbaar zijn voor iedereen.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?