De opening werd gevierd met een groot feest waarbij buurtbewoners, foodies en lokale beroemdheden aanwezig waren. Kinderen genoten van gratis ballonfiguren en er waren verschillende promoties en kortingen om de opening extra speciaal te maken.

Belchicken staat bekend om zijn hoogwaardige, met de hand gepaneerde kip, die zorgvuldig wordt bereid volgens een geheim recept. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, van klassieke kipstukken en krokante kipburgers tot wraps en frisse salades. Daarnaast biedt het restaurant ook vegetarische opties, zodat iedereen van de heerlijke smaken kan genieten.

"Wij zijn enorm blij om een nieuw filiaal te openen in Kraainem," zei Sofian Boukourna de nieuwe franchisenemer van Belchicken Kraainem, tijdens de opening. "We streven ernaar om een plek te creëren waar families en vrienden samen kunnen komen om te genieten van lekker eten in een gezellige en gastvrije omgeving. We zijn dankbaar voor de warme ontvangst en kijken ernaar uit om deel uit te maken van deze geweldige gemeenschap."

Het nieuwe restaurant is gelegen aan het station van Sint-Lambrechts-Woluwe en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het interieur is modern en uitnodigend, met comfortabele zitplaatsen en gratis WiFi, wat het een ideale plek maakt voor zowel een snelle maaltijd als een ontspannen diner.

Met de opening van dit nieuwe restaurant in Kraainem, zet Belchicken zijn expansie voort en versterkt het zijn positie als een van de favoriete fastfoodketens van België. De gemeenschap kan uitkijken naar meer culinaire verwennerij en uitstekende service in dit nieuwe culinaire hotspot.

Over Sofian Boukourna

Sofian Boukourna heeft een uitgebreide achtergrond als consultant en projectmanager, gespecialiseerd in compliance-gebieden zoals Anti-Money Laundering (AML), Counter-Terrorist Financing (CFT), Know Your Customer (KYC) en belastingzaken. Met zeven jaar ervaring in compliance-vraagstukken, heeft hij een diepgaande kennis van zowel nationale als internationale juridische en compliance-concepten.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?