Serdar, gepassioneerd door wijnen en sterke dranken, woont al meerdere jaren in Brussel. Hoewel hij eerder werkte in de agrarische techniek en de evenementensector, heeft hij ervoor gekozen zich om te scholen om zijn passie te volgen. Met verschillende diploma's in de oenologie en een intensieve CAVAVIN-training op het hoofdkantoor in Guérande, is Serdar klaar om aan dit nieuwe avontuur te beginnen.

Een inspirerend heroriëntatieproject

Samen met zijn partner brengt Serdar een frisse wind naar de wijk met deze opening. Hij belichaamt de ondernemer in hart en nieren, klaar om zijn energie en knowhow in dit project te investeren. Na onze interne training zal hij ook persoonlijke begeleiding krijgen bij de opening, wat een succesvolle installatie en optimale inrichting van de winkel garandeert.

Een strategische uitbreiding

Deze nieuwe opening markeert ons derde verkooppunt in België, na Frameries en Gosselies. We willen deze kans bieden aan andere ondernemers die zich willen omscholen in de wijn- en sterke drankensector.

Toekomstperspectieven

Mobiliteit en nabijheid tot onze klanten staan centraal in ons economische model. Naast deze opening in Brussel, overwegen we ook onze aanwezigheid uit te breiden naar andere wijken en zelfs naar Waals-Brabant. Bovendien zullen we medio augustus een nieuwe mijlpaal bereiken met de opening van onze eerste franchise in Nederland.

We kijken ernaar uit om u in september te verwelkomen bij CAVAVIN Brussel-Schuman, een gezellige en gepassioneerde plek gewijd aan het ontdekken van uitzonderlijke wijnen. We hopen u daar in groten getale te zien om deze opening te vieren en deze passie voor wijn met ons te delen!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?