Group Bruno heeft een groot hart voor de Limburgse sport. Al jaren zijn we trouwe partner van voetbalclub KRC Genk, tot seizoen 2022 zelfs shirtsponsor. Maar ook Basketbalclub Hubo Limburg United en de handbalclubs Hubo, Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt en vele lokale sportclubs kunnen op onze sportieve steun rekenen.

“Sport verbindt mensen net als Group Bruno” zegt Luca Bruno, marketingdirecteur. “We willen onze sport community nog verder uitbouwen omdat we geloven in de kracht van samenwerken aan één doel. Dat gebeurt niet alleen in de sport maar ook elke dag in onze Bruno Service Stations en de Foodcorners maar ook bij Bruno Car Rental, Opruimen.Net, Green Hotel, Nina Bruno Vastgoed en Bruno Mazout. Onze bijna 700 medewerkers in alle vestigingen van Group Bruno zetten zich elke dag in om onze klanten de beste producten en service te geven. Dat kan alleen maar als we dit doen als één team. Patro Eisden Maasmechelen kan ons daarin zeker ook inspireren.“

Reactie van Bjorn Conings, commercieel manager Patro Eisden:

“Dankzij Group Bruno sluiten we een nieuwe partner in onze armen met naam en faam. Een bedrijf, met lokale verankering én nationale bekendheid, dat gelooft in onze sportieve en commerciële ontwikkeling.”

“Het is belangrijk om mee te geven dat zij vanaf het eerste moment ook graag ons nieuwe jeugdverhaal mee ondersteunen. Group Bruno zal dus ook te zien zijn op ons gloednieuwe jeugdcomplex. Ten tweede is het een sleutelpunt voor hen om de fans mee te betrekken in ons partnership. Er volgt dus snel een leuke cadeau voor één gelukkige abonnee. Stay tuned!”

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?