Waarom Brico?

Olivier Lambert wilde altijd al zelfstandige ondernemer zijn. Hij voelde zich aangetrokken tot Brico vanwege de reputatie en de status als marktleider in de Belgische doe-het-zelfmarkt. Een vriend, die ook een carrière heeft bij Brico, raadde hem het merk aan en prees de verdiensten op het gebied van relaties, werkmethoden en bedrijfsconcepten. Deze aanbeveling en de uitstraling van het merk leidden ertoe dat hij zich aansloot bij Brico.

Ongeëvenaarde ondersteuning

Vanaf het begin bood Brico solide financiële ondersteuning, met een transparante financiële afdeling die een heldere uitleg gaf over alle prognoses en de winstgevendheid. Deze openheid was een belangrijke factor voor Olivier. Toen het project eenmaal was goedgekeurd, zorgde Brico voor toegewijde verkoopteams die hem bij elke stap hielpen, van het opstellen van plannen tot het opzetten van winkelassortimenten.

Uitgebreide training

Ondanks zijn eerste ervaringen, genoot Olivier Lambert ook van de BricoAcademy. Dit programma biedt uitgebreide training over Brico's IT-systemen, bestellingen en specifieke procedures. De training varieert van technische aspecten tot managementvaardigheden en productkennis, waardoor franchisenemers echte experts worden.

Voortdurende ondersteuning

Brico's ondersteuning stopt niet na de opening van de winkel. Het bedrijf blijft haar franchisenemers ondersteunen bij het ontwikkelen en inrichten van hun winkels. Of het nu gaat om het reorganiseren van productassortimenten of het geven van advies over het dagelijkse management, Brico blijft een constante en betrouwbare partner.

De voordelen van een Brico-franchise

Het grootste voordeel van een Brico-franchise is de sterke reputatie van het merk. Vanaf de opening trekt een Brico-winkel klanten aan dankzij het vertrouwen dat de naam wekt. Bovendien biedt Brico volledige administratieve ondersteuning, een efficiënt centraal inkoopkantoor en een goed geoliede logistiek, wat de werkdruk voor franchisenemers vermindert.

Wat Brico onderscheidt

Brico heeft het breedste assortiment op de Belgische markt. Daardoor kunnen franchisenemers hun klanten een gevarieerd en compleet assortiment aanbieden. Bovendien geven de betrouwbaarheid en de internationale ervaring van Brico, met name in Nederland, het merk een grotere kracht en ontwikkelingssnelheid dan de concurrentie.

Een boodschap voor toekomstige franchisenemers

Olivier Lambert raadt iedereen die twijfelt om de sprong te wagen aan om contact op te nemen met Brico. "Nieuwe franchisenemers worden verwelkomd door betrouwbare, menselijke professionals die klaar staan om hen te ondersteunen, zelfs in moeilijke tijden," legt Olivier uit. "Brico is een vertrouwde partner met wie je vol vertrouwen je zelfstandige carrière kunt ontwikkelen."

Toetreden tot de Brico franchise is een unieke kans voor ondernemers die willen genieten van een bekend merk, voortdurende ondersteuning en een breed scala aan producten. Met Brico kunnen franchisenemers zichzelf met vertrouwen en ambitie lanceren in de wereld van doe-het-zelven.

U denkt eraan om franchisepartner te worden en wil meer info hieromtrent?  Schrijf u in voor onze webinar van donderdag, 05 september om 17 uur.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?