Larsimont, een lokale ondernemer met jarenlange ervaring in de horeca, is verheugd om de deuren van de nieuwe Belchicken te openen. "Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van de Belchicken-familie en kijk ernaar uit om de inwoners van Asse te verwelkomen in onze moderne en gastvrije vestiging," aldus Larsimont.

De opening van de Belchicken in Asse belooft een nieuwe culinaire ervaring te bieden met hun beroemde krokante kip, vers bereide burgers en diverse bijgerechten die geliefd zijn bij klanten in heel Belgiƫ. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, zowel ter plaatse als via afhaal- en bezorgopties.

Om de opening te vieren, organiseert de nieuwe Belchicken een speciale promotie en campagne. Daarnaast zijn er doorlopend kortingen en acties gepland om de nieuwe klanten kennis te laten maken met het uitgebreide menu.

Belchicken blijft zich inzetten voor kwaliteit, versheid en klanttevredenheid, en deze nieuwe vestiging in Asse vormt geen uitzondering. "We streven ernaar om elke bezoeker een heerlijke en unieke eetervaring te bieden," voegt Larsimont toe.

De opening van Belchicken in Asse markeert een belangrijke stap in de expansie van de keten, die blijft groeien en zijn aanwezigheid in Belgiƫ verder versterkt. Bezoek Belchicken op Steenweg 48, 1780 Asse voor een smakelijke kennismaking met hun heerlijke aanbod.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?