Het gloednieuwe filiaal is de zevende Jumbo in de provincie West-Vlaanderen, en is gelegen op de Meensesteenweg 610. De supermarktketen wil van de inwoners van Roeselare échte fans maken door voortdurend hun verwachtingen te overtreffen. 

De provincie West-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel in Roeselare heeft een winkeloppervlakte van 1700 vierkante meter en biedt maar liefst 235 parkeerplaatsen aan, gezamenlijk met Euroshop. In het nieuwe filiaal zal een gemotiveerd team van 60 medewerkers hun beste beentje voorzetten om een unieke ervaring te creëren voor klanten. De winkel in Roeselare zal op maandag van 13 uur tot 20 uur open zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8 uur tot 20 uur (behalve op vrijdag, dan is de winkel open tot 21 uur), en op zondag van 8 uur tot 13 uur. Daarnaast zal de winkel ook open zijn op feestdagen. 

“We zijn zeer tevreden met het resultaat”, stelt Pascal Tyberghien, ondernemer van Jumbo Roeselare. “Bij Jumbo komen klanten niet gewoon boodschappen doen, ze krijgen een totaalbeleving voorgeschoteld. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Voor een breed scala aan heerlijke en gezonde producten ben je bij Jumbo Roeselare aan het juiste adres.”

Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België, vult aan: “Wij willen onze passie voor lekker en gezond eten delen met de inwoners van Roeselare. Ook hier gaan we voor 100% tevreden klanten!”. 

Voor elke klant een unieke winkelervaring

Jumbo tilt haar uitgebreide aanbod aan voedingswaren en non-food producten naar een hoger level dankzij een uniek partnership met winkelketen HEMA. Bezoekers vinden verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug in de rekken van Jumbo, die bovendien met de seizoenen mee wisselen. Daarnaast is er ook een rijkgevulde bloemenafdeling, waar klanten naar hartenlust kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Dankzij de versheidsgarantie van zeven dagen, krijgen klanten bovendien een nieuw boeket als het onverhoopt toch binnen de week al verwelkt.

“Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo creëren we een fijne en complete winkelbeleving.” 

Steeds meer Belgen ontdekken Jumbo

Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, een kans die Jumbo steeds met beide handen grijpt: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule en de unieke 7 Zekerheden winnen we steeds meer Belgische klanten voor ons”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Roeselare en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!”

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?