“Het juiste moment”

Tom&Co heeft Jean Richard de Latour benoemd tot Chief Executive Officer. De nieuwe topman komt over van de groep Carrefour, waar hij onder andere de retailmediadivisie Carrefour Links leidde, CEO van Carrefour Roemenië was en de hypermarkten van Carrefour Frankrijk onder zijn hoede had.

Le Grelle blijft wel aan boord bij de retailer, waarvan hij mede-eigenaar is: hij wordt covoorzitter in de raad van bestuur die eerder al werd versterkt met voorzitter Jesper Højer (voormalig CEO bij Lidl) en bestuurder Pascal Clouzard (voormalig CEO bij Carrefour Frankrijk). “De Raad van Bestuur en ik zijn al enige tijd bezig met het plannen van een naadloze CEO-opvolging. Dit is het juiste moment om de fakkel over te dragen aan Jean”, zegt hij.

De Belgische marktleider Tom&Co, die ook sterk groeit in Frankrijk, heeft grote Europese ambities. Sinds de recente overname van Pharmapets heeft het bedrijf de grootste online dierenapotheek in België, Nederland en Frankrijk.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?