200 verschillende standen

Na de opening van een eerste winkel in Fléron (Luik) in 2021, smaakt het voor Belgische franchiseneemster Cassandre Jouret naar meer. Op 24 augustus opent de tweede winkel van Børneloppen langs de Brusselsesteenweg in Waterloo. “Zo’n kans krijg je niet vaak en geen enkele andere locatie kan tippen aan de locatie die we hebben gevonden”, zegt Jouret, die uitlegt dat Waterloo een populaire winkelbestemming is voor veel gezinnen.

Voor de tweedehandsformule voor kinderartikelen is het nog maar de derde winkel buiten Denemarken. Børneloppen huldigt (deels) het principe van de consument-tot-consumentverkoop (C2C): particulieren kunnen er een standje of kledingrek huren om hun eigen artikelen te verkopen. De keten zorgt voor de verkoop en de klantenservice, terwijl de opbrengst van de verkoop automatisch op de rekening van de verkoper wordt gestort. De nieuwe winkel biedt plaats aan een 200-tal verschillende ‘standhouders’.

Oorspronkelijk voorzag het businessplan van Jouret al tegen 2023 vier à vijf winkels in Wallonië en Brussel, maar dat zal nu toch later worden. Wel blijft Børneloppen mikken op verdere expansie in België en Nederland. Binnenkort gaat de franchiseformule ook in Zweden van start.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?