De komst van Marcelo markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van Valenta om operationele capaciteiten te verbeteren en strategische groei te stimuleren. Met zijn expertise in financiële evaluaties, productontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, verkoop en procesoptimalisatie is Marcelo uitstekend gepositioneerd om Valenta naar een volgende fase van expansie en innovatie te leiden.

CEO Jayesh Kasim sprak zijn enthousiasme uit over de benoeming van Marcelo: "De expertise van Marcelo in bedrijfs- en productontwikkeling legt de basis voor Valenta om onder zijn leiding naar grotere hoogten te stijgen. Zijn diepgaande begrip van het technologielandschap en bewezen vermogen om groei te stimuleren, sluiten perfect aan bij onze strategische doelstellingen."

In zijn nieuwe rol zal Marcelo zich richten op het waarborgen dat de HR-, IT- en leveringsorganisaties van Valenta in lijn zijn met de missie van het bedrijf om klanttevredenheid te maximaliseren. Zijn leiderschap zal cruciaal zijn voor continue verbetering en het leveren van uitzonderlijke waarde aan klanten wereldwijd.

Marcelo deelde zijn enthousiasme: "Middelgrote bedrijven zijn de ruggengraat van de economische vitaliteit in lokale gemeenschappen. De capaciteiten van Valenta illustreren wat een bloeiend middelgroot bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn. Ik kijk uit naar de kansen die voor zowel Valenta als onze klanten in het verschiet liggen."

Marcelo's carrière wordt gekenmerkt door een toewijding aan innovatie en een klantgerichte aanpak, wat hem erkenning in de industrie heeft opgeleverd. Zijn expertise in het ontwikkelen van marktbenaderingsstrategieën en het bevorderen van sterke partnerschappen zal cruciaal zijn bij het bevorderen van de positie van Valenta als leider in de industrie.

Nu Marcelo bij Valenta is aangesloten, is het bedrijf ervan overtuigd dat zijn leiderschap zal helpen nieuwe mijlpalen te bereiken en de missie te ondersteunen om bedrijven van welke omvang dan ook te helpen digitaliseren, optimaliseren en moderniseren. De Valenta-familie kijkt uit naar de spannende reis die voor de boeg ligt met Marcelo aan het roer.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?