Na zijn bekroning als wereldkampioen in 2022 maakte Valentino al de praline ‘Remckogel’, een zinspeling op Remco’s bijnaam Aërokogel. Nu Evenepoel dubbel goud heeft gewonnen, is dat opnieuw een reden om een speciale praline te creëren: de gouden Remckogel.

In minder dan 3 dagen tijd werd de gouden Remckogel bedacht, ontwikkeld en gelanceerd. Net op tijd voor de overwinningsviering van dit weekend. Dit is uniek, gezien Valentino Chocolatier normaal pas in september start met haar Praline van de Maand, een campagne waarbij klanten elke maand een nieuwe smaak kunnen ontdekken.

De Remckogel is een ongeziene creatie in gouden karamel chocolade met een vulling van Dame Blanche - niet toevallig de favoriete smaak van Remco Evenepoel zelf. De praline is gratis te proeven in alle winkels van Valentino Chocolatier, en dit tot en met eind september.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?