Henri, die gepassioneerd is door lekker eten en chocolade, is sinds enkele jaren in Brussel gevestigd. Deze epicurist in hart en nieren, die al verschillende winkels heeft uitgebaat, heeft nu drie “Le Comptoir de Mathilde” winkels: één in Brussel en twee in Brugge.

Een inspirerend renovatieproject

De winkel van 65 m² werd geopend in februari 2014 en krijgt een make-over.

Henri wordt in dit project begeleid door het team van het hoofdkantoor van Comptoir de Mathilde, gevestigd in Camaret in Zuid-Frankrijk, en zorgt met deze renovatie voor een frisse wind. Het is een geweldige teamprestatie en een partnerschap dat de winkel klaarstoomt zodat het Brusselse avontuur nog vele jaren fijnproevers van alle leeftijden zal blijven verwelkomen.

Nieuw design, nieuwe merchandising, nieuwe productpresentatie, geoptimaliseerde winkelindeling, maar nog steeds evenveel lekkernijen, degustaties en meer dan 15 warme chocoladerecepten die je kunt afhalen, bereid met de beroemde 'Hot'choc'-lepels, een van de paradepaardjes van het merk!

Henri en zijn teams verwelkomen u graag in een van hun drie Comptoir de Mathilde-winkels om uzelf of anderen te verwennen!

Strategische uitbreiding

Met de boetiek in de Breidelstraat 10 in Brugge, die in 2015 werd geopend, de opening van de tweede boetiek in de Katelijnestraat 38 in april vorig jaar en de renovatie van de boetiek in Brussel bewijst Henri dat hij als jarenlange franchisenemer van Comptoir de Mathilde in België het avontuur in Brussel en Brugge wil voortzetten. Met dit gloednieuwe verkooppunt bevestigt het merk haar wens om uit te breiden in België. Na Brussel en Brugge wil Comptoir de Mathilde deze mogelijkheid ook bieden aan andere ondernemers die een fijne chocolade- en kruidenierszaak willen openen.

Toekomstperspectieven

“Het merk wil graag haar aanwezigheid in andere regio's van België uitbreiden en geeft daarbij prioriteit aan locaties in winkelcentra, te beginnen met een project om begin 2025 in Wallonië te openen.”

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?