Den Haag krijgt een 2e Snap Fitness club. In de wijk Ypenburg start begin september de bouw van het 24/7 fitnesscentrum.

Via de huidige Haagse locatie aan de Elandstraat kwam de nieuwe franchisenemer vorig jaar in aanraking met Snap Fitness en raakte gecharmeerd van het 24/7-concept. In Couperus, het hoogste gebouw van Ypenburg, worden de begane grond en 1e verdieping omgebouwd tot een hip fitnesscentrum. ‘Hij kent de omgeving goed en is ervan overtuigd dat de onderscheidende Snap Fitness-formule zeker zal aanslaan bij de inwoners van deze wijk’, vertelt Han Walet, franchisegever van Snap Fitness in de Benelux.

De franchisenemer is al jarenlang een succesvolle ondernemer in de IT. Hij gaat zijn nieuwe fitnessclub runnen naast zijn huidige werkzaamheden. 'Een van de redenen waarom hij zich bij een franchiseorganisatie aansluit, is dat de fitnessindustrie nieuw voor hem is en hij op zoek is naar de nodige ondersteuning. Hij kan vertrouwen op de kennis en ervaring van het Snap Fitness-team en krijgt ondersteuning zowel tijdens de voorbereidingsfase als na de opening.'

Bouwbedrijf CNSTRCT bouwt de voormalige kantoorruimte aan de Fluitschiplaan om tot moderne sportschool in lijn met de nieuwe look-and-feel van Snap Fitness. De uitnodigende fitnessruimte wordt gevuld met de nieuwste Technogym apparatuur, er komt een zaal voor virtuele en live groepslessen en centraal komt een gezellige lounge area zodat leden na het sporten een cappuccino of proteïneshake kunnen drinken.

Alle Snap Fitness vestigingen zijn 24/7 open en verzorgen uitstekende begeleiding op het gebied van training en voeding. Dit alles om de leden te helpen bij het creëren van een positieve levensstijl waardoor ze zich fantastisch voelen. Met hun toegangspas hebben leden toegang tot alle Snap Fitness clubs wereldwijd.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?