Franchisemogelijkheid in Vlaanderen

Vlaanderen, waar een dichte, multiculturele bevolking woont, vormt een uitzonderlijke markt met al 8 restaurants in Antwerpen, Aalst, Gent, Mechelen, Hasselt, Halle en Leuven (2). Gesterkt door dit succes wil het merk nog meer van deze dynamische regio veroveren.

Dit is een gouden kans voor lokale ondernemers om het avontuur aan te gaan.

Waarom kiezen voor O'Tacos®?

  • Marktleider: O'Tacos is een referentie in de fastfoodsector, met een concept dat al miljoenen klanten voor zich heeft gewonnen.
  • Ongelooflijke groei: Het merk heeft een spectaculaire uitbreiding ondernomen en blijft in een indrukwekkend tempo groeien.
  • Strategische aanwezigheid op sociale netwerken: Met meer dan 3 miljoen volgers op Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en TikTok geniet O'Tacos een uitzonderlijke reputatie.
  • Meerdere verkoopkanalen: Naast het fysieke verkooppunt biedt O'Tacos opties zoals Click & Collect via de officiële app, evenals partnerschappen met Uber Eats, Deliveroo en Just Eat.
  • Kwaliteitsproducten, hoge merkstandaarden: O'Tacos streeft ernaar producten van hoge kwaliteit aan te bieden die voldoen aan de strenge normen van het merk.
  • Expertise opgebouwd sinds 2007: Met meer dan 15 jaar ervaring heeft O'Tacos haar methoden verfijnd om het succes van haar franchisenemers te garanderen.
  • Volledige ondersteuning: Van het vinden van een pand tot teamtraining, marketing en benodigdheden, O'Tacos ondersteunt je bij elke stap, voor, tijdens en na de opening van je restaurant.
  • Een innovatief concept: French Tacos trekt een jong en divers cliënteel aan en onderscheidt zich daarmee in de fastfoodwereld.

Start vandaag nog jouw succesverhaal met O'Tacos!

Ben jij een gepassioneerde ondernemer? Heb je managementervaring en een echte passie voor fastfood? O'Tacos is op zoek naar dynamische mensen die zich volledig willen inzetten voor de ontwikkeling van hun franchise in Vlaanderen.

Meedoen met O'Tacos is een unieke kans. Met een revolutionair concept, een feilloze ondersteuning en een snel groeiende markt heb je alle kans op succes.

Hoewel het merk al aanwezig is in Gent en Antwerpen, blijft het uitbreiden in deze 2 steden en is het op zoek naar toekomstige ambassadeurs voor steden zoals Turnhout en Kortrijk, die graag Franse Taco's willen verwelkomen! Mis deze kans niet om een belangrijke speler te worden in het succes van O'Tacos in Vlaanderen.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?