Van klant tot franchisenemer

Elias begon zijn carrière in de horeca als student bij Pizza Hut, waar hij in de loop der jaren doorgroeide tot manager. Na een paar jaar in deze functie begon hij de smaak te pakken te krijgen om zijn eigen zaak op te zetten. Elias legt uit: “Na twee jaar als manager wilde ik mijn eigen zaak beginnen. Ik ontdekte Kingribs als klant en sprak met Alladin eigenaar van Kingribs & Coffee Co , die op zoek was naar franchisenemers. Vier jaar geleden opende ik mijn eerste vestiging in Beveren en nu, vier jaar later, krijg ik de kans om de vestiging in Sint-Niklaas over te nemen.”

Hulp bij het opstarten

Een van de grootste voordelen van de franchise van Kingribs is de uitgebreide hulp die wordt geboden bij het opzetten van een nieuwe vestiging. “Alladin begeleidde me doorheen het hele proces, ik stond er nooit alleen voor, alles werd samen gedaan. Zelfs nu, met de overname van Sint-Niklaas, kan ik hem op elk moment contacteren voor vragen en hulp.”

Dagelijkse ondersteuning

Zelfs na de opening houdt de ondersteuning niet op. Elias benadrukt het belang van dagelijkse ondersteuning: “Als we operationele vragen hebben, helpt Alladin ons om oplossingen te vinden en een actieplan op te stellen. Deze ondersteuning gaat door tot we voldoende ervaren en op ons gemak zijn. Zelfs na vier jaar kan ik nog elke dag bij hem terecht.”

Kingribs biedt niet alleen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, er is ook een goede samenwerking binnen de franchisegemeenschap. “Elk jaar houden we een nieuwjaarsdiner waar alle franchisenemers samenkomen en hun ervaringen delen. We zijn echt een familie”, vertelt Elias.

Een uniek franchiseconcept

Wat maakt Kingribs zo uniek in vergelijking met andere franchises in dezelfde sector? Volgens Elias is dat in de eerste plaats de kwaliteit van de producten en de unieke bereiding. “Onze langzaam gegaarde ribbetjes zijn echt uniek in de België. Er zijn geen andere franchises die op deze manier kalfsribbetjes aanbieden. We gebruiken ook puur rundvlees voor onze huisgemaakte hamburgers en alle groenten worden elke dag vers gesneden.”

Waarom kiezen voor Kingribs?

Tot slot geeft Elias een duidelijk advies aan potentiële franchisenemers die nog twijfelen: “Twijfel niet langer en sluit je aan bij ons netwerk. Je krijgt uitstekende begeleiding, de opstartkosten zijn laag en de return on investment is heel hoog. Kingribs is echt de ideale franchise voor mij. Het is een familie waar je lid van wordt en ik weet zeker dat ik niet de enige multi-franchisenemer zal zijn.”

Kingribs biedt een uitstekende kans voor ondernemers die willen investeren in een bewezen, winstgevend en groeiend concept. Met een focus op kwaliteit, sterke ondersteuning en een hechte gemeenschap van franchisenemers is Kingribs een franchise die het overwegen waard is. Het succes van Elias is slechts één voorbeeld van de mogelijkheden die je te wachten staan in dit unieke concept Met beperkte openingstijden . Aarzel niet langer en maak vandaag nog deel uit van de Kingribs familie!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?