geox 1.jpg

GEOX-WAARDEN

  • INNOVATIE GEOX staat altijd open voor verandering en verbetering. De meest geavanceerde technologieën en huidige trends worden onderzocht, geïdentificeerd en ontwikkeld om uiteindelijk te worden toegepast bij de creatie van GEOX-producten.
  • DUURZAME ONTWIKKELING GEOX respecteert het milieu en het individu ten zeerste. De filosofie van de groep is gebaseerd op ethisch correct gedrag, gendergelijkheid, diversiteit en vertrouwen.
  • WELZIJN GEOX staat synoniem voor liefde voor comfort en gezondheid, twee gegarandeerde en aanwezige elementen in elk product en elk project van de groep.
  • UITMUNTENDHEID Hoge kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op het hoogste niveau: GEOX besteedt de grootste aandacht aan elk detail.
  • CENTRALE POSITIE VAN DE KLANT De GEOX-klant is het referentiepunt voor elk project en zijn tevredenheid het enige doel.
  • ITALIAANS DESIGN GEOX is er trots op Italiaans te zijn, een identiteit die in elk product tot uiting komt en die de creatie en stijl kenmerkt.
geox 4.jpg

GEOX ROND DE WERELD

De groep implementeert een gediversifieerde distributiestrategie in verschillende markten om het merk op coherente wijze te promoten bij de eindklant. GEOX distribueert zijn producten in bijna 9.000 verkooppunten met meerdere merken en via een netwerk van monobrandwinkels die rechtstreeks worden beheerd (Directly Operated Stores, DOS) of aangesloten zijn met franchisecontracten.
Nieuws
joyn retail lessen.png
2022 shopping review de 3 grootste retail lessen van het afgelopen jaar Lees meer
image 30 08 22 a 08 40.png
Een webshop aanmaken hoe en hoe snel kan dat Lees meer
Kiabi in belgie uitbreiding affiliatiemodel en permanente ondersteuning Lees meer
Winkeliers moeten cash aanvaarden Lees meer
Opmerkelijk minder faillissementen in de retail Lees meer
Geox nieuw op franchisebe Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?