Geox, een Italiaans merk, ontstond 30 jaar geleden dankzij een revolutionair idee. De oprichter, Mario Moretti Polegato, bezocht de woestijn van Nevada en kreeg het erg warm aan zijn voeten. Om dit te verhelpen kwam hij op het idee om met een mes een gat in de zool van zijn schoenen te prikken. Zo werd het concept van ademende schoenen geboren. 

'Geo', wat 'aarde' betekent in het Grieks, en 'X', symbool van technologie, vormen 'Geox'. Het merk heeft een revolutionair membraan gepatenteerd dat zowel waterdicht als ademend is. Met een onmiskenbare upper-casual stijl biedt het merk producten voor kinderen, mannen en vrouwen, allemaal doordrenkt van deze technologie. GEOX: al 30 jaar lang RESPIREREN. 

Samenwerking met Penelope Cruz

Geox is ook prestigieuze partnerschappen aangegaan om het merkimago te versterken. De samenwerking met internationaal icoon Penelope Cruz als ambassadrice is een bewijs van de uitstraling en erkenning van Geox in de modewereld. Penelope Cruz heeft, samen met haar zus Monica, bijgedragen aan het ontwerp van een exclusieve capsulecollectie voor de zomer van 2024, die een exclusief en glamoureus tintje aan het assortiment geeft.

Internationale expansie: naar nieuwe uitdagingen

Geox is een internationaal merk dat al verschillende bekende winkels heeft in België. Naast Brussel richt Geox zich nu ook op Vlaanderen, waar het potentie ziet in steden als Gent, Oostende, Brugge, Knokke en Sint-Niklaas. De ambities strekken zich ook uit tot Luxemburg-stad en Bergen, waar nieuwe opportuniteiten liggen te wachten.

Word een Geox franchisenemer

Om haar doelstellingen te bereiken, is Geox op zoek naar franchisenemers met retailervaring. De hoge normen vereisen kennis van de markt en detailhandel expertise. Een franchisenemer die goed omgaat met marktschommelingen, weersomstandigheden en conflicten moet ondernemend zijn.

Geox biedt voorafgaand aan de lancering uitgebreide training over systemen, verkoop, marketing, visuals en meer. De ondersteuning strekt zich uit tot winkelmanagement, financiën, visuals en merchandise, met halfjaarlijkse bijeenkomsten die alle franchisenemers samenbrengen.

Financiële stabiliteit en betrokkenheid

Geox heeft al 30 jaar een solide marktpositie en boekt opmerkelijke resultaten. Het biedt een echt partnerschap, klaar om franchisenemers te versterken, een bewijs van haar stabiliteit en blijvende betrokkenheid. 

Ontdek deze unieke kans: Word lid van de Geox-familie en adem succes in

Als je franchisenemer van Geox wordt, sluit je je niet alleen aan bij een wereldberoemd merk met een succesvolle geschiedenis van 30 jaar, maar betreed je ook een wereld waar innovatie, Italiaanse stijl en sterke ondersteuning centraal staan bij elke stap. Lid worden van de Geox-familie betekent genieten van een betrouwbaar partnerschap, wereldwijde erkenning en de kans om de toekomst van mode en comfort over de hele wereld vorm te geven. Je krijgt de kans om je expertise in de detailhandel in te zetten terwijl je volledige ondersteuning krijgt om je bedrijf te laten groeien in een snel evoluerende markt. Ben je klaar om de wind van succes in te ademen met Geox?
Nieuws
Opzegregels Vanbreda
Nieuwe opzegregels voor verzekeringen vanaf 1 oktober 2024 Lees meer
joyn klantentrouw.png
Hoe klantentrouw creëren Lees meer
Heropening na renovatie van Comptoir de Mathilde in Brussel Lees meer
Chaussea wil helft Bristol-winkels, in totaal vijf kandidaten Lees meer
Uplace-opvolger Broeklin na 18 jaar eindelijk vergund Lees meer
Opening van tweede Snap Fitness vestiging in Den Haag Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?